FYSIO-OTSO

Kuka olen?profiilikuva fo

Olen fysioterapeutti Nurmijärveltä. Ennen yrittäjyyden aloittamista olen ollut töissä fysioterapeuttina yksityisellä sektorilla. Olen intohimoinen omaa alaani kohtaan. Pyrin kehittämään jatkuvasti itseäni ja tarjoamiani palveluja erilaisten koulutusten kautta. Paras osaamiseni tulee ilmi kaiken ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamisessa sekä urheilijoiden kuntoutuksessa.

Olen myös toiminut ja toimin edelleen jalkapallon parissa valmentajana pelipaikkakohtaisen harjoittelun ja fyysisen harjoittelun puolella. Tämän myötä on syntynyt ajatus laajentaa ja tarjota fysioterapeutin sekä valmentajan yhdistettyä osaamista myös muille ihmisille ja esimerkiksi urheiluseuroille.

Fysioterapeutti (AMK), Saimaan ammattikorkeakoulu

Medical Flossing -sertifioitu Fysioterapeutti

Lisäkoulutusta mm. kinesioteippauksesta ja faskiakäsittelyistä.